OM

OM TINY DANCER


Vi er en teaterforening, der gennem dans formidler scenekunst til børn og unge. Vores unikke tilgang til deltagelse er baseret på kinæstetisk empati og pædagogik, hvor vi bruger dansen som redskab til at kommunikerer med vores publikum på en følelsesmæssig og fysisk måde. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores forestillinger til skoler og deltage i forskellige festivaler. Vores mål er at skabe en magisk og inspirerende oplevelse gennem dans og performance.

Tiny Dancer laver scenekunst, hvor den performative tilstedeværelse er indgangen til en fælles oplevelse. Et univers, hvor man forstår og bliver forstået igennem kropslighed og kinæstetisk empati.


Vores dedikerede team af professionelle dansere og performere er passionerede omkring at skabe unikke og fantasifulde forestillinger, der taler til børnenes fantasi og følelser. Vi tror på, at dans og performance kan være en kraftfuld pædagogisk værktøj til at styrke børns kreativitet, selvudtryk og selvtillid. Vores forestillinger er interaktive og engagerende, hvor børn og deres familier er velkomne til at deltage og være en del af historien.

Vi producerer og præsenterer værker der ofte bliver til i tværkunstneriske samarbejder.


Vi skaber aktiviteter der udvikler og udfordrer koreografien som praksis.


Vi arbejder med afsæt i en kunstnerisk- og uddannelsesfokuseret praksis, hvor deltagernes fysiske, sociale og kreative oplevelser er i centrum.


Tag med på en spændende og eventyrlig rejse med 'TINY DANCER'! Vores forestillinger er designet til at skabe varige minder og efterlade dig og dine elskede med inspiration og glæde.

Mette Møller Overgaard

KUNSTNERISK LEDER

METTE MØLLER OVERGAARD 

Mette Møller Overgaard er en dansk koreograf, danser og danseformidler, baseret i København.


Hun er Uddannet i 2014 på Statens Scenekunstskole som danseformidler, og har tidligere studeret scenedans på Iwanson International  2006-2009.


Mettes koreografiske interesse finder hun i det sted-specifikke, deltagerinddragende og performative arbejde. Nogle tilbagevendende temaer i hendes arbejde handler om fællesskaber og empati. Med et centralt fokus på relationen mellem performer og publikum, bliver det interaktive rum og deltagernes oplevelse det centrale.

 

Mette Overgaard har erfaring med at arbejde research-baseret og omsætte disse erfaringer til scenekunstnerisk produktion der rækker ud til et bredt publikum.