MED KROPPEN PÅ OPDAGELSE
4mk
1mk
2mk
3mk

MED KROPPEN PÅ OPDAGELSE


Hvordan føles det, når vi opdager, at vi hele tiden er med til at skabe og påvirke den virkelighed, som vi deler med hinanden?


Et interaktivt koreografisk spil


Deltagerne får, som første skridt i spillet, udleveret trådløse høretelefoner, hvori de bliver guidet i spillets regler og opgaver. De er nu blå, røde eller grønne - deres identitet gennem spillet. Hver gruppe møder deres danser, deres gamemaster, som de skal følge i tykt og tyndt, og som gennem dans viser dem vejen.


Det handler fra nu af om at være kreativ med kroppen!


Skoleeleverne kommer i Med kroppen på opdagelse på en performativ rejse med bevægelse, ord, og krop. Igennem spillets forskellige poster udforsker de, hvordan de kan blive klogere med kroppen i den kreative proces og hvad det gør ved dem. Eleverne er selv med til at skabe koreografierne, og bliver præsenteret for en række valg, som de skal tage stilling til, alene og sammen.


Med kroppen på opdagelse er blevet spillet af adskillige skoleklasser med stor succes gennem tre år på turné. Vi kan kun anbefale at prøve det med din skoleklasse.


Med kroppen på opdagelse er udviklet blandt andet i regi af Dansehallerne, og har spillet i skoler landet over i regi af KORA.

MÅLGRUPPE  

10 – 18-årige / Mellemtrin og Udskoling

VARIGHED

1 time og 20 min

ANTAL

60 personer